Selko Digitalin Jere ja Marianna hymyilemässä Oodi-kirjaston edessä vierekkäin.

Saavutettavuuspalvelut juuri teidän tarpeisiinne

Jos kaipaat palveluusi laatua, selkeyttä, ymmärrettävyyttä ja saavutettavuutta, olet oikeassa paikassa. Digitaalinen saavutettavuus on intohimomme ja olemme siinä todella hyviä. Sattuipa sopivasti!

Helpotimme palveluidemme ostamista ja teimme valmiita tuotepaketteja valittavaksi. Jos tarpeesi ei kohtaa tuotteidemme kanssa, ei hätää. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin laskemme sinulle tarjouksen.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Se paras saavutettavuus­auditointi

Mietityttääkö palvelun saavutettavuuden tila tai tarvitsetko saavutettavuusselosteen? Silloin auditointi on oikea tuote sinulle. Ota ensimmäinen askel kohti saavutettavaa palvelua tästä.
Lue lisää aiheesta Se paras saavutettavuus­auditointi

Viestintä ja selko­kieli

Saavutettavan viestinnän ammattilaisena selkeytämme sisältösi kanavasta riippumatta, jopa selkokielelle. Katsomme palvelua aina kokonaisuutena, jossa rakenteet, käyttöliittymä ja sisällöt palvelevat sivun tavoitteita ja käyttäjiä.
Lue lisää aiheesta Viestintä ja selko­kieli

Saavutet­tavuus­koulutukset

Kouluttaminen on paras tapa varmistaa, että saavutettavuus toteutuu organisaatiossa nyt ja tulevaisuudessa. Kouluta itsesi ja henkilöstösi saavutettavuuden perusasioiden, saavutettavan viestinnän, selkokielen tai tiedostojen maailmaan.
Lue lisää aiheesta Saavutet­tavuus­koulutukset

Saavutet­tavat tiedostot

Maailma muuttuu, mutta PDF pitää pintansa. Nauti valmiista tuotoksista tai opi käsittelemään tiedostosi itse. Ratkaisut tiedostojen ja lomakkeiden saavutettavuuteen löytyvät täältä.
Lue lisää aiheesta Saavutet­tavat tiedostot

Internet kuuluu kaikille!

Aloita kanssamme matka kohti vastuullisempia ja tasa-arvoisempia palveluita. Olemme luotettava sekä ammattitaitoinen kumppani ja ennen kaikkea hyviä tyyppejä. Mitä odotat? Ruvetaan hommiin!

Ota yhteyttä
Neljä työntekijää katsomassa seisten läppäriä, jota yksi pitää kädessään muiden keskellä.