Selko Digitalin Jere ja Marianna hymyilemässä Oodi-kirjaston edessä vierekkäin.

Saavutettavuus­palvelut juuri teidän tarpeisiinne

Jos kaipaat palveluusi laatua, selkeyttä, ymmärrettävyyttä ja saavutettavuutta, olet oikeassa paikassa. Meille saavutettavuus ei ole vain palvelu muiden joukossa, vaan koko olemassaolomme syy.

Valitse ensin tuote tai aihepiiri, jossa kaipaat apua ja klikkaa itsesi tuotesivulle. Helpotimme palveluidemme ostamista ja teimme valmiita tuotepaketteja valittavaksi aina, kun se on mahdollista. Jos tarpeesi ei kohtaa tuotteidemme kanssa, ei hätää. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin laskemme sinulle tarjouksen.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Selkee – palveluiden selkeytys

Onko palvelusi sisältöjä vaikea ymmärtää? Vastailetko jatkuvasti samoihin kysymyksiin? Selkeytä palvelusi sisältöjä ja rakenteita, niin palvelet käyttäjiäsi paremmin.
Lue lisää aiheesta Selkee – palveluiden selkeytys

Se paras saavutettavuus­auditointi

Mietityttääkö palvelun saavutettavuuden tila tai tarvitsetko saavutettavuusselosteen? Silloin auditointi on oikea tuote sinulle. Ota ensimmäinen askel kohti saavutettavaa palvelua tästä.
Lue lisää aiheesta Se paras saavutettavuus­auditointi

Viestintä ja selko­kieli

Saavutettavan viestinnän ammattilaisena selkeytämme sisältösi kanavasta riippumatta, jopa selkokielelle. Katsomme palvelua aina kokonaisuutena, jossa rakenteet, käyttöliittymä ja sisällöt palvelevat sivun tavoitteita ja käyttäjiä.
Lue lisää aiheesta Viestintä ja selko­kieli

Saavutettavuus­koulutukset

Kouluttaminen on paras tapa varmistaa, että saavutettavuus toteutuu organisaatiossa nyt ja tulevaisuudessa. Kouluta itsesi ja henkilöstösi saavutettavuuden perusasioiden, saavutettavan viestinnän, selkokielen tai tiedostojen maailmaan.
Lue lisää aiheesta Saavutettavuus­koulutukset

Saavutet­tavat tiedostot

Maailma muuttuu, mutta PDF pitää pintansa. Nauti valmiista tuotoksista tai opi käsittelemään tiedostosi itse. Ratkaisut tiedostojen ja lomakkeiden saavutettavuuteen löytyvät täältä.
Lue lisää aiheesta Saavutet­tavat tiedostot

Internet kuuluu kaikille!

Aloita kanssamme matka kohti vastuullisempia ja tasa-arvoisempia palveluita. Olemme luotettava sekä ammattitaitoinen kumppani ja ennen kaikkea hyviä tyyppejä. Mitä odotat? Ruvetaan hommiin!

Ota yhteyttä
Neljä työntekijää katsomassa seisten läppäriä, jota yksi pitää kädessään muiden keskellä.