Kolme työntekijää keskustelemassa nojatuoleissa, yhdellä on sylissään tietokone.

Yhteis­työkumppanit

Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja yhdistysten kanssa. Yhteistyön avulla voimme tarjota entistäkin parempia palveluja ja kehittää toimintaamme. Tältä sivulta voit lukea lisää yhteistyökumppaneistamme, heidän palveluistaan sekä yhteisistä projekteistamme.

Emo­yhtiö Louhos Digital

Louhos on tuloksellisen digimarkkinoinnin ehtymätön suoni ja tarvelähtöisten verkkopalvelujen peruskallio. Heidän kanssaan tavoitat asiakkaasi ja teet liiketoiminnastasi tuottavampaa.

Digitaalinen markkinointi on Louhoksen ydinosaamista. Louhoksen asiantuntijat pitävät huolen, että tavoitat vaativatkin kohderyhmät kustannustehokkaasti – alasta riippumatta.

Verkkopalvelut ovat kiinteä osa nykyaikaista liiketoimintaa. Louhos toteuttaa verkkopalvelut tarpeidesi näköisesti ja kokoisesti yli 15 vuoden kokemuksella.

Kun Louhos tekee, kiviäkin kiinnostaa.

Siirry Louhoksen sivuille
Louhos Digitalin kolme osakasta louhoksella, takana ovat Petteri Poukka ja Juhani koskinen ja pitävät sinisiä savupatruunoita kädessään, keskellä Iiro Junnila ja moottorisaha.

Muut yhteistyökumppanit

Liiketoimintakumppanien kanssa teemme töitä yhdessä. Ajamme toistemme etua sekä kehitämme tuotteita yhdessä. Yhteistyön avulla voimme tarjota laajoja ja laadukkaita palveluita, joissa yhdistyy eri alojen osaaminen.

Riesa Consultativen asiantuntijoita hymyilemässä kameralle tumman taustan edessä, takarivissä seisoo kaksi asiantuntijaa ja eturivissä kolme pyörätuolia käyttävää asiantuntijaa.

Riesa Consul­tative

Riesa Consultative on esteettömyyteen ja yhdenvertaisuuteen erikoistunut konsulttiyritys. Riesa työskentelee rakennetun ympäristön, asenteiden ja palvelupolkujen kanssa. Mainoslause sanoo sen parhaiten: ”Esteettömyys ei ole riesa, Riesa on esteettömyys”

Yhdessä Riesan kanssa voimme tarjota laajoja kokonaisuuksia, joissa huomioidaan sekä fyysisen että digitaalisen maailman saavutettavuus. Lisäksi autamme toisiamme arjen pulmatilanteissa sekä jaamme osaamista toisillemme.

Siirry Riesan sivuille
Raamin Elina istuu ruskeassa nojatuolissa ja hymyilee kameralle. Hänellä on punertavat polkkamittaiset hiukset ja musta paita.

Raami kehittämis­palvelut

Raami kehittämispalvelut auttaa työyhteisöjä sujuvoittamaan vuorovaikutustaan. Tavoitteena on edistää yhdenvertaista ja osallistavaa toimintakulttuuria työyhteisöissä.

Teemme Raami kehittämispalveluiden kanssa koulutuksia, joissa huomioidaan saavutettavuus ja ymmärrettävyys viestinnän kaikissa muodoissa. Lisäksi vedämme yhdessä kielellisen saavutettavuuden keskusteluverkostoa sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoille.

Siirry Raamin sivuille
Kolme a.i.materin työntekijää tarkastelemassa samaa tietokonetta.

A.i.mater

A.i.mater tarjoaa tekoälypohjaisia puheteknologian ratkaisuja, joilla voidaan lisätä verkkosivuston saavutettavuutta. He tarjoavat asiakkaidensa käyttöön muun muassa suomea ja suomenruotsia puhuvia, aidon ihmisäänen kuuloisia koneääniä, joilla voidaan lukea verkkosivujen sisältöjä ääneen.

Koneääni toimii erityisen hyvin uutissovelluksissa ja oppimateriaaleissa, mutta sitä voidaan käyttää minkä tahansa sisällön lukemiseen. Puhuttu teksti on paitsi mukavaa vaihtelua, mutta voi auttaa sellaisia käyttäjiä, joiden on vaikea ymmärtää ja sisäistää kirjoitettua sisältöä.

Siirry a.i.materin sivuille