Hyppää sisältöön

Auditointi

Kevyt ja laaja

Sivuston saavutettavuusauditointiin voi olla monta hyvää syytä: tarvitset saavutettavuusselosteen, haluat parantaa sivustosi saavutettavuutta, mietit verkkosivuuudistuksen ja vanhan parantamisen välillä sekä monia muita. Suoritamme Selko Digitalissa verkkosivujen auditoinnin tarpeittesi ja tavoitteidesi mukaan. Suunnitellaan yhdessä, minkälainen auditointi palvelee sinua parhaiten.

Kevyessä auditoinnissa tarkastelemme sivuiltasi muutamaa sivua tarkasti saavutettavuuden näkökulmasta. Muita sivuja tarkastelemme kevyemmin niin, että syntyy kokonaiskäsitys sivustosi saavutettavuuden tilasta.

Laajassa auditoinnissa menemme syvemmälle ja tarkastelemme sivustoa kattavasti saavutettavuuspuutteiden havaitsemiseksi. Laaja auditointi on sopiva, kun sinun pitää tehdä saavutettavuusseloste tai haluat korjata tarkasti sivustolta löytyvät saavutettavuusongelmat.

Jokainen sivu ja sivusto on yksilöllinen. Räätälöimme saavutettavuusauditoinnin juuri sinulle sopivaksi. Tarkastamme myös saavutettavuusauditointia vasten tehtyjen korjausten onnistumisen.

Saavutettavuusauditoinnin hinnasto
Jere Havo

Saavutettavuus, auditointi ja konsultointi

Jere Havo

Niko Niinivirta

Myynti ja asiakkuudet

Niko Niinivirta

Ota yhteyttä