Saavutettavuusauditointi on monipuolinen arvio digitaalisen palvelun teknisestä saavutettavuudesta. Se on työkalu, jonka avulla toimija ymmärtää paremmin palvelun nykytilannetta ja saa konkreettisia välineitä saavutettavuuden parantamiseen. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä auditointiimme. He kokevat, että siitä on ollut suuri apu saavutettavuustyön tekemiseen ja että raportti sekä kehuttu purkupalaveri viimeistelivät laadukkaan työn kokemuksen.

Tituleeraamme auditointiamme suomen parhaaksi, emmekä turhaan. Kehitämme auditointiamme jatkuvasti ja lisäämme siihen ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaamme hyötyvät siitä koko ajan enemmän. Jo nyt olemme tuoneet tähän perinteiseen tuotteeseen konkretiaa, sekä erilaisia tarkistus- ja priorisointilistoja. Kaikki nämä vain siksi, että te saisitte enemmän. Lue lisää yksityiskohdista ja katso hinnasto auditoinnin tuotesivulta. Tutustu kuitenkin ensin siihen, mitä tyytyväiset asiakkaamme kertovat palvelusta!

Asiakkaamme ovat hyödyntäneet auditointeja

  • sivustojen kehittämisessä
  • puutteiden korjaustyön organisointiin ja korjaamisessa
  • prosessien kehittämisessä
  • päättävien tahojen vakuuttamisessa ja perusteluissa
  • palvelun laadun parantamisessa.
Näkymä kuulokkeet päässä istuvan Jeren takaa, Jere istuu pöydän ääressä tietokoneellaan ja tarkastelee verkkosivun koodia.
Auditoinnissa palvelun saavutettavuutta tarkastellaan manuaalisesti asiantuntijatyönä

Hätäkeskuslaitos

”Selko Digital auditoi verkkosivumme saavutettavuuden ammattitaidolla ja monipuolisesti. Raportti, jonka Selko Digital tuotti verkkosivustomme saavutettavuuden tilasta, oli selkeä ja siinä oli esitetty mahdolliset ratkaisuehdotukset myös teknisellä tasolla. Läpikäynnissä pääsimme keskustelemaan auditoinnin tuloksista ja saimme korjaus- ja muutosehdotuksia käytettävyyden parantamiseen. Yhteistyö Selko Digitalin kanssa oli jouhevaa ja saavuttavuusauditoinnin tavoitteet oli helppo sopia ennen auditoinnin aloittamista. Aikataulut pitivät ja testaajat toivat omalla osaamisellaan hyviä näkökulmia verkkosivumme kehittämiseen.”

Hanne Paalanen-Ericsson, Hätäkeskuslaitoksen viestintäasiantuntija

Opetus ja tiede -työttömyyskassa

 

”Yhteistyö Selko Digitalin kanssa oli sujuvaa, ystävällistä ja tehokasta. Tilaamamme saavutettavuusauditointi oli erittäin perusteellisesti tehty. Plussaa oli, kun projektiin kuulumattomia huomioita kotisivuiltamme tuotiin esille.  Voisimme tehdä Selko Digitalin kanssa töitä myös jatkossa.”

Paulina Kyrklund, Työttömyysturva-asiantuntija ja viestintä

Heta-liitto

”Yhteistyö Selko Digitalin kanssa oli sujuvaa ja pysyi aikataulussaan. Heidän palvelunsa oli meille ajankohtainen, sillä pyrimme sisällöissämme saavutettavuuteen, mutta meillä ei ollut tarpeeksi tietotaitoa kaikkien puutteiden tunnistamiseen. Saimme paljon tärkeää informaatiota nettisivujemme auditoinnin kautta ja aloitimme korjausten tekemisen saamamme palautteen pohjalta. Suosittelemme Selko Digitalin palveluita kaikille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan yhdenvertaisesti saavutettavan sisällön kautta.”

Ramboll

”Auditoinnin selkeiden ja konkreettisten neuvojen avulla ruvettiin heti tuumasta toimeen ja korjaamaan auditoinnista löytyneitä puutteita. Näitä ollaan saatu korjattua jo hyvää vauhtia. Auditointi vastasi ja jopa ylitti odotuksemme! Suosittelisin palvelua muillekin, ja olenkin jo ehtinyt suositella.”

Jessica Mason, Product Designer