Tasan vuosi sitten lanseerattiin digitaaliseen saavutettavuuteen erikoistunut yritys – Selko Digital. Ensimmäiseen vuoteen on mahtunut suuria onnistumisia, kehitystä ja ennen kaikkea paljon töitä. Tässä kirjoituksessa teemme katsauksen ensimmäisen vuoden tapahtumiin.

Vuosi sitten kun yritys perustettiin, oli kaikki vielä hyvin epävarmaa. Oli idea ja havaittu tarve, oli innovatiivisia ihmisiä ja raamit toiminnalle. Oli siis aika kääriä hihat ja aloittaa liiketoiminta. Mutta vaikka palaset olivatkin hyvin kohdallaan, oli jännittävää aloittaa alusta uuden kanssa. Onnistumiselle kun ei koskaan ole takeita.

Näin vuoden jälkeen voimme iloksemme todeta, että hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin. Olemme tehneet paljon töitä, kasvaneet, kehittäneet toimintaamme sekä rakentaneet yrityksen tunnettuutta. Kuluneen vuoden aikana olemme päässeet syventymään saavutettavuuden maailmaan entisestään. Ja mitä syvemmälle olemme menneet, sitä tärkeämmäksi aihe on meille tullut.

Mitä kaikkea ensimmäiseen vuoteen on mahtunut?

  • useita saavutettavuusauditointeja
  • käyttöliittymäsuunnittelua
  • saavutettavia verkkosivuja
  • tuhansia sivuja saavutettavia dokumentteja
  • kouluttamista
  • konsultointia
  • saavutettavan viestinnän toteuttamista

Ensimmäistä vuotta voidaan siis pitää kaikilla mittapuilla varsin onnistuneena. Haluamme kiittää asiakkaitamme sekä kaikkia niitä tahoja, jotka ovat mukana rakentamassa saavutettavampaa ja yhdenvertaisempaa Suomea. Erityiskiitokset kuuluvat emoyhtiöllemme Louhos Digitalille avusta ja tuesta sekä tärkeälle yhteistyökumppanillemme Riesa Consultativelle. Ja tietenkin työntekijöillemme sekä kokemusasiantuntijoillemme. Olette tärkeitä tekijöitä onnistumisellemme, emme olisi tässä ilman jokaista teistä.

Toivomme seuraavalle vuodelle paljon mielenkiintoisia ja erilaisia projekteja, kohtaamisia sekä uusia asiakkaita. Tavoitteenamme on kasvaa ja syventää osaamistamme entisestään. Lisäksi haluamme olla mukana vaikuttamassa alan kehittymiseen myös laajemmassa mittakaavassa. Tuskin maltamme odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.