Selko Digitalin uudet verkkosivut on nyt julkaistu. Uudet sivut ovat uuden ilmeemme mukaiset ja kuvaavat paremmin sitä, keitä me olemme ja mitä teemme. Tässä tekstissä kerromme, miksi halusimme päivittää sivut uusiin ja mitä muutoksia uusilla sivuilla on vanhoihin verrattuna.

Ensimmäiset verkkosivumme julkaistiin vuonna 2021, kun Selko Digital perustettiin. Sivut tehtiin tilanteeseen, jossa yrityksen liiketoiminta ja identiteetti olivat vasta muotoutumassa. Sen jälkeen moni asia on muuttunut.

 

Mitä muutoksia sivuille tehtiin?

Uudet verkkosivut on toteutettu WordPressillä, joka on joustava alusta ja mahdollistaa sivuston monipuolisen kehittämisen tulevaisuudessa. Emoyhtiömme Louhos Digital toteuttaa verkkosivuja asiakkailleen samalla alustalla, joten siirtymä uuteen alustaan oli luonteva. Sivusto tehtiin yhdessä Louhos Digitalin rautaisten ammattilaisten kanssa.

Sivustouudistuksen yhteydessä halusimme päivittää myös visuaalista ilmettämme. Halusimme ilmeeseemme enemmän ilmaa ja raikkautta, joten muokkasimme väripalettiamme ja muutimme muotokieltämme pyöreämmäksi. Mutta niinhän se on, että jokin mustan ja valkoisen yhdistelmässä viehättää edelleen!

Sisältöjen puolesta sivut ovat lähes kokonaan uudet. Toivomme, että uusista sisällöistä välittyy aiempaa paremmin huumori ja rento tekemisen meininki. Teimme myös jonkin verran muutoksia navigointirakenteeseen sekä paransimme sivuston saavutettavuutta.

Uutena lisäyksenä sivuillamme on yhteistyökumppaneiden esittelysivu sekä mahdollisuus kuunnella sivujen sisältöä. Ominaisuus on yhteistyökumppanimme a.i.materin, ja se perustuu tekoälypohjaiseen koneääneen. Kuunteluominaisuus ei ole aivan kaikilla sivuilla, mutta voit käydä kokeilemassa sitä esimerkiksi blogissa.

 

Hinta-avoimuus ja valmiit tuotepaketit

Myös tuotteet menivät uudistuksen yhteydessä uuteen uskoon. Halusimme tehdä kanssamme asioimisesta mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää. Siksi rajasimme tuotevalikoimaa olennaisimpiin eli niihin, joita teemme eniten. Teimme sivuille valmiita tuotepaketteja ja kerromme hinnoistamme avoimesti. Valmiiden tuotepakettien lisäksi teemme edelleen myös asiakkaan tarpeisiin mukautettuja projekteja, niihin voi pyytää tarjousta erikseen.

Asioimisen helpottamiseksi lisäsimme myös yhteydenottolomakkeeseen uuden ominaisuuden. Nyt lomakkeelle voi lisätä liitetiedoston, jossa on esimerkiksi lisätietoja projektista tai käsiteltäväksi tuleva PDF-tiedosto malliksi. Lisätietojen pohjalta pystymme arvioimaan tuntihintaisten tuotteiden aikaa paremmin ja parhaassa tapauksessa antamaan tarjouksen ilman erillisiä esiselvityksiä.

Tervetuloa siis uusille verkkosivuillemme! Toivottavasti viihdyt ja opit uutta saavutettavuudesta. Huomaa kuitenkin, että kehitystyö on vielä kesken ja tulemme parantelemaan sivua lähiaikoina.