Riesa Consultative on esteettömyyteen ja yhdenvertaisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys. Riesa tarjoaa asiakkailleen esteettömyyspalveluita monipuolisesti: esteettömyyskartoituksista ja -koulutuksista laajempaan konsultointiin ja viestinnän tukeen. Riesa tarvitsi uudet verkkosivut, ja kilpailutuksen jälkeen Selko Digital astui mukaan peliin. 

Uudistimme Riesan verkkosivut kokonaisuudessaan sekä päivitimme yrityksen graafisen ohjeistuksen. Asiakkaan toiveissa oli tyylikäät, helposti lähestyttävät ja ymmärrettävät sivut, jotka nostavat yrityksen asiantuntijaprofiilia.

Projektiin kuului myös käyttöliittymän suunnittelu, johon kuului tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa työpajojen muodossa. Selko Digital teki myös sivuston teknisen toteutuksen ja visuaalisen ilmeen. Verkkosivut toteutettiin WordPress-alustalla. Riesalla oli selkeä näkemys sivuston toiminnallisuuksista, minkä perusteella työtä oli mieluista tehdä ja yhteinen sävel löytyi heti.

Pidimme yhteyttä matalalla kynnyksellä koko projektin ajan ja keskustelimme asioista suoraan.

Työ pysyi asetetussa aikataulussa ja asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen. Näin Riesan asiantuntijat Atso Ahonen ja Eemeli Mattila kommentoivat projektia:

”Meille jäi projektista tosi hyvä fiilis! Tarpeemme ja tarjottu palvelu kohtasivat hyvin. Suunnittelu oli alusta asti onnistunutta, eikä missään vaiheessa tullut sellaista oloa, ettei tietäisi, mitä pitäisi tehdä. Vuorovaikutus toimi erityisen hyvin ja viesteihin vastattiin nopeasti. Saimme myös tukea pyyntöjen ja tarpeiden etsimiseen ja löytämiseen, mikä helpotti meidän työskentelyämme.”

 

Käy tutustumaan työmme jälkeen Riesan verkkosivuilla.

Riesan asiantuntijat punatiiliseinän edessä. Neljä heistä istuu pyörätuolissa, takana olevat kaksi asiantuntijaa seisovat heidän takanaan. Kaikilla on päällään Riesan logolla varustettu vaaleansininen huppari.
Riesan porukka on raikas, ja verkkosivuista tulivat heidän näköisensä